Redmessage

Promotie

Wij kunnen uw chatdiensten voor u promoten. Uw profiel wordt dan vermeld op onze profielen pagina. U kunt dit zelf inschakelen op de instellingenpagina van uw profielen.

 

Wij kunnen uw Chatdiensten extra promoten

Als u gebruikt maakt van onze Mail Chat voor dating of erotische chat, kunnen wij uw dienst extra adverteren op de profielenwebsites hotties.nl en hotladies.be. Dit is gratis reclame voor uw dienst, maar kan ook een extra manier van inkomsten betekenen. Via de profielenwebsite is het mogelijk om, tegen betaling door de bezoeker - verdiensten voor u - met een bezoeker te mailen.

Wilt u hiervan gebruik maken? Dan kunt u de gratis promotieservice inschakelen in uw profielinstellingen (nadat u ingelogd bent).

Mail Chatdienst

Wij hebben het mogelijk gemaakt om uw klanten via uw persoonlijke profielpagina met u te laten mailen. Elke mail die u terugstuurt naar de klant, kan de klant niet lezen tot hij/zij betaald heeft. Volledig in de Redmessage-style is het gebruik van deze extra dienst gratis.

Meer over uitbetalingen van de Mail chatdienst

Eigen profielenwebsite

Wilt u zelf een eigen profielen-/promotiewebsite zoals hotties.nl, waarop alleen uw profielen staan? Dat is voor € 50 per jaar mogelijk, incl. eigen domeinnaam, kleurcombinatie en ondersteuning voor Mail Chat, excl. BTW.

Bestel uw eigen profielenwebsite


Hotties - SMS promotie in Nederland